KulPress Webáruház termék bemutató blog

KulPress Webáruház termék bemutató blog

Üdvözöllek a blogomban!

2018. február 08. - Kulcsár Márton

Kulcsár Márton vagyok a  KulPress Webáruház tulajdonosa, immár 2011 óta.

 Már hét évvel ezelőtt is tapasztaltam azt a hatalmas versenyt, ami a hazai webshopok közt zajlik.Mindenki igyekszik olcsóbban kínálni a termékeit versenytársainál, de közben profitot is szeretne termelni.A kettő együtt nem mindig sikerül :)...mindig van aki olcsóbb!

Rengeteget gondolkoztam azon , hogy mivel lehetnék egyedi?Mivel tudok kitűnni a webshopok hatalmas tömegéből? Persze tudom, egyedi terméket kell találni, egy piaci rést és azt meglovagolni amíg lehet!Egyszerűen hangzik így leírva, de a valóságban nagyon nehéz olyan terméket találni, amit más még nem forgalmaz.Interneten ma már -kis túlzással- akár a 23. ukrán hadsereget is meglehet rendelni :)

Pár hónapja azt vettem a fejembe, hogy a forgalmazott termékeimhez igyekszem valami pluszt adni.Több fotóval, tesztekkel,tipekkel érdekessé tenni a kínálatomat, ezért jött létre ez a blog is.Ehhez tartozik már egy youtube csatorna is, melyeket igyekszem minél több érdekes tartalommal megtölteni!


Amit nem szeretnék:
Nem szeretném ha ez egy tukmálós "ez a legjobb, mindent tud, az életed ettől lesz tökéletes" blog lenne!Ha egy termék tényleg gagyi, akkor elmondom azt is....ezért a pénzért ezt kapod, semmivel többet vagy kevesebbet! Ha esetleg egy termék nagyon nagyon nagyon gagyi.... ilyen nincs :) ! Törekeszem a minőségi cuccok beszerzésére!

Arra kérlek tartsatok velem!Iratkozzatok fel a youtube csatornámra, like-oljátok a facebook oldalam!Bátran kereshettek, ha valamilyen kérdésetek van.H kinéztetek egy terméket valahol és tudni szeretnétek érdemes-e foglalkozni vele....tényleg azt nyújtja-e amit mondanak róla.

 

Kulcsár Márton

KulPress Webáruház

www.kulpress.com

"KulPress!Már a szomszéd is nálunk vesz!" ;)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mutatom.blog.hu/api/trackback/id/tr8813646738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása